Justin Bieber

Kép
Sztárok

5 sztár, aki valamilyen meglepő oknál fogva még mindig szingli

Ha azt gondolod, csak téged szívat az élet az örök szingliséggel, akkor nagyon tévedsz! Millió oka lehet annak, hogy miért kerüli el az embert a szerelem, de ha még mindig nem nyugtattunk meg, akkor íme 5 szexi sztár, aki ugyan abban a cipőben jár, mint te!

Kép
Szépség

A kedvenc szépségmárkád összeszűrte a levet Zoolanderrel

A film, amit nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben, és ami mellett tuti nem tudsz elmenni szó nélkül. Sokan nagyon várják a megjelenést – köztük mi is -, hiszen a szereplők körüli iszonyatos felhajtás mindenképp nagy izgalomra ad okot. A divatszakma elé görbe tükröt tartó Zoolander film folytatása idén, több mint 14 év után visszatér a mozikba. A film hivatalos szponzora pedig egyik kedvenc szépségmárkánk, a Kiehl’s.

Kép
Sztárok

Irány a mozi - Íme a film, ami annyira borzalmas, hogy már jó

A film, amit nem lehetett kikerülni az elmúlt egy évben, és ami mellett tuti nem tudsz elmenni szó nélkül. Sokan nagyon várják a megjelenést - köztük mi is -, hiszen a szereplők körüli iszonyatos felhajtás mindenképp nagy izgalomra ad okot. Jöjjenek a Zoolander sztori részletei!

Kép
Stílus

Kik a legstílusosabb férfiak 2015-ben? Íme az InStyle listája

Színészek, énekes, modellek - az kétségtelen, hogy mindannyian nagyon sármosak, de ki a legjobb? Végigvettük az év vörös szőnyeges eseményeit, és épp itt az ideje, hogy megszavazzuk, ki volt az év legstílusosabb pasija. Egy jólszabott öltöny minden férfinak jól áll, de van, akinek még annál is jobban. A te kedvenced köztük van?

Kép
InStyle TV

Mindenkiből lehet modell? - Hétköznapi emberek nagy divatkampányokban

Egy napra biztosan, hiszen a divat mindenkié. Még akkor is, ha sokszor úgy érezzük, a túlretusált modellekkel egy percig sem tudunk azonosulni. De mi lenne akkor, ha hétköznapi emberek váltanák a tökéletes testű hírességeket a magazinokban?

Kép
Sztárok

Hollywood legdögösebb testőrei

Kinek jutna eszébe egy sztárról készült képen nem a hírességet, hanem a hátteret vizslatni? Nos, nekünk mindenképp, ugyanis Hollywoodban nemcsak a hírességek, hanem a testőreik is úgy néznek ki, mintha legalábbis egy modell casting során találtak volna rájuk.

Kép
Sztárok

A hét meglepetése: Justin Bieber a Calvin Klein kampányában

Na erre senki sem számított: Justin Bieber a Calvin Klein 2015-ös tavasz-nyári kampányában landolt.

Kép
Sztárok

Együtt kampányol Palvin Barbi és Pharrell Williams

Palvin Barbi hihetetlenül cool: Jane Fondával és Eva Longoriával pózol a L'Oréalnak, DiCaprióval bulizik egy hajón, Will Smith-szel nézi meg az első sorból a Dior új kollekcióját, koncertre jár Justin Bieberrel, most pedig az egyik legaktuálisabb sztárral, az Oscar-gála exkluzív fellépőjével, Pharrell Williams-szel kampányol az Uniqlo-nak.

Előző oldal